Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu radulean" (3.48 secunde)
Ii doreste MOARTEA lui Liviu Dragnea (Autor: ... Regizoare de profesie, Lia Bugnar isi doreste ca seful PSD, Liviu Dragnea, sa moara.
A compus pentru Antonia, Ryan&Radu si Liviu Varciu si acum vrea sa ajunga o mare cantareata! ... Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina.
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
Nu stiu ce gen de muzica voi canta, va fi stilul Liviu Varciu. ... Deocamdata am o piesa cu Pavel Stratan, pe care o voi lansa, apoi mai am in plan si alti artisti cu care sa colaborez", a marturisit Liviu Varciu pentru ziarul "ring".
Caricaturist, scriitor umorist, designer si producator de jucarii din plus, pictor de icoane bizantine, Liviu Balac este un rebel romantic. ... Liviu Balac a dedicat cartea sotiei sale dragi, Monica!
Tariceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel Mai multi lideri politici, inclusiv fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-au exprimat regretul pentru disparitia din aceasta viata a lui Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, care nu si-a uitat originile romanesti.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
"Nu este o mare surpriza pentru mine, mai ales dupa ce joi am vazut si eu la televizor comanda data de Traian Basescu la DNA, sa trimita dosarul in instanta", a declarat Liviu Dragnea.
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Liviu Rebreanu La finalul anului 2013, Primaria Capitalei a terminat lucrarile de reabilitare a bulevardului Liviu Rebreanu, portiunea cuprinsa intre bd. ... Liviu Rebreanu intre bd.
Liviu Dragnea bate obrazul Guvernului Ciolos care incalca Codul Fiscal prin anularea dreptului veteranilor de a fi scutiti de taxele locale. Printr-un comunicat de presa, Liviu Dragnea, presedintele PSD, cere Guvernului sa-si cenzureze dispretul la adresa romanilor. ... Liviu Dragnea, presedintele PSD
Liviu Dragnea a intrat in hora declaratiilor pro-familia traditionala cu o luare de pozitie radicala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a pronuntat pentru toleranta. ... Liviu Dragnea a negat, vineri, ca doreste suprapunerea referendumului cu alegerile si le-a cerut celor doi sa retraga proiectul.
In campanie, Liviu Dragnea declara ca problemele din justitie se rezuma la infrastructura. ... Dincolo de modul evident in care Sistemul si-a aranjat oameni pe toate listele, astfel incat sa detina controlul real asupra viitorului Parlament, mai exista si situatia particulara a lui Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea anunta noi MASURI: ... Cristi Selaru ) Majorarea salariului minim va fi aprobata in sedinta de guvern de vineri, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.
Liviu Plesoianu are o Scrisoare catre TINERII CU ADEVARAT TINERI Poti fi tanar si sa alegi sa rostesti cuvinte precum bosorogii aia fara dinti. ... Liviu Plesoianu (Sursa:
Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: ... Cornel Dumitrescu) Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati.
Liviu Dragnea anunta REFERENDUM: ... Cristi Selaru) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede.
Liviu Varciu s-a trezit ingropat in datorii! ... Liviu Varciu insa, a facut o alta investitie importanta pentru a il scapa de factura de gaze!
google-analytics.com